Digital bogføring – Optimer dit bogholderi

Bruger din virksomhed stadig fysiske bilag? Så er det på tide med forandring! Skrot papirarbejdet og kom i gang med digital bogføring. Der findes flere forskellige og gode digitale bogføringssystemer, der venter på at blive benyttet af dig og din virksomhed. Af mange kan blandt andet nævnes Uniconta, e-conomic og Business Central365.

Digital bogføring sparer en hel del tid

Bilag, bogføring og relaterede opgaver kan hurtigt blive stressende og besværlige øjeblikke i din travle hverdag. Fysiske bilag kan ofte være uoverskuelige – især hvis man ikke har system i det. Det kan derfor være både tidskrævende og dyrt (tid er penge) ikke at have styr på sit bogholderi. Omlæg virksomhedens bogholderi til digital bogføring, og slip for de store bunker af unødvendigt papir. Det vil lette virksomhedens administrative opgaver, og holde styr på indtægter, udgifter, moms, bilag, udeståendefakturaer og meget mere.

Digital bogføring er altid med dig

Digitaliseret bogføring sikrer, at pligten til at opbevare relevante dokumenter overholdes og giver mulighed for bekvemt at tilgå bogføring overalt og se dokumenter online. Med digital bogføring får du muligheden for at kunne opbevare hele bogholderiet i lommen, og altid have adgang til det. Lad os antage, at du f.eks. er ude og rejse. Her får du en unik mulighed for hurtigt at skabe et tilbud på din ønskede kundeopgave. Du logger hurtigt ind, søger, og finder de oplysninger, du har brug for. Herefter udfylder og indsender du dit tilbud med blot få klik.

Der er mange smarte måder at integrere og automatisere digital bogføring med andre diskrete løsninger, hvor en del afdine forretningsaktiviteter finder sted. Webshops, hotelsystemer, betalingssystemer, lagersystemer,fakturastyringssystemer, lønsystemer, rejse- og udgiftsstyringssystemer mv. Pivot Partners er f.eks. specialister i digitaltregnskab og regnskabsrådgivning, der betjener både store og små virksomheder. De har erfaring og viden, der dækkeren bred vifte af brancher og specialer, og de kan rådgive om digitalisering, optimering og effektivisering relateret tiloptimale regnskabs- og økonomiprocesser.

Skriv en kommentar