Lettelse og glæde spredes, når maler i Helsingør træder til

Nu kommer jeg lige med et godt malertip: Lad være med at brække benet, når du har planlagt at male huset i sommerferien. Det er simpelthen en uskik.

Men det var lige netop det, der skete dagen før vi skulle i gang med en større renovering af vores trelængede i Ålsgårde. Da det første chok havde lagt sig, greb vi til handling. Lettere belavet på, at vores planer nu var slået helt i stykker, gik vi dog alligevel ufortrødent i gang med at finde på løsninger. Missionen var klar: Find en ledig maler i Helsingør prompte!

Maler i Helsingør søges!              

Bedst som vi troede, at vi stod med håret i malerbøtten, kom maler i Helsingør os til undsætning. Og heldigvis for det, for hele huset var på forhånd pakket ned, og ungerne sendt på en uges ferie hos Tante Anna.

Vores lykke var gjort, da maler i Helsingør havde plads i kalenderen til lige netop den opgave, som vi stod og skulle have løst. Allerede fredag eftermiddag kom han omkring vores trelængede i Ålsgårde. Da vi havde forelagt ham vores ønsker, foretog han en grundig vurdering, og før han kørte igen, lagde han et favorabelt tilbud på vores bord. Han kunne løse opgaven præcis, som vi ville have det, og det endda med lidt ekstra raffinementer inkluderet.

Og, til vores store lettelse og begejstring, kunne malerarbejdet allerede påbegyndes ugen efter – blot med et par dages forsinkelse i forhold til vores hidtidige plan.

Maler i Helsingør – what’s not to like?

På baggrund af den oplevelse, vi har haft, kan vi absolut kun anbefale Malermester Stephen Flint i Helsingør. Professionel, effektiv, kvalitetsbevidst med blik for det ekstraordinære. Når man møder sådan en professionalisme, og så til med til en rimelig pris – selv på hasteopgaver, så kan man vel næppe forlange meget mere af en maler i Helsingør!


Skriv en kommentar