Effektiv gulvbehandling – Det flotteste resultat

I dag skal mit blogindlæg handle om andet end skønhedsklinikker, velvære og beauty. Jeg har nemlig fået ordnet gulvet i min stue, som jeg har drømt om, lige siden jeg flyttede ind. Men da møblerne var på plads blev det bare ved tanken, og det virkede som et større projekt at give sig i kast med. Men til sidst blev jeg altså træt af at kigge på slidte og matte gulve, nu skulle der bare ske noget. Jeg var heldigvis blevet anbefalet et gulvfirma en god veninde, som selv havde fået renoveret gulve – det var faktisk hos hende, jeg var inspireret. Jeg var en smule misundelig på hendes smukke gulve, og det gør altså bare en kæmpe forskel for et rum.

Gulvafslibning og gulvbehandling

Jeg lavede en aftale med Viking Gulvservice – de tilbød mig en god pris på både gulvafslibning med en efterfølgende gulvbehandling, der bestod en hvidoliering. Ved at booke et professionel gulvfirma til at klare opgaven for mig, slap jeg selv for at leje maskiner, der skulle transporteres og bæres op i lejligheden. Det eneste jeg selv skulle sørge for, var at rydde stuen, så håndværkerne kunne komme til.

De to gulvmænd mødte op på det aftalte tidspunkt og med sig havde de alt det nødvendige udstyr. Udstyret var topmoderne, der både minimerer støv og støj, så jeg kunne sagtens sidde i mit soveværelse og opdatere min blog, mens der blev arbejdet i stuen.

Da selve afslibningen var færdig blev jeg vildt overrasket – virkelig en kæmpe forskel fra før. Gulvet har lysnet med flere toner, det var mere ensartet og mere harmonisk at se på. Allerede nu kunne jeg se, at det var den helt rigtige beslutning. Prikken over i’et var uden tvivl hvidolieringen, der gav gulvet den sidste finish. Jeg fik desuden at vide at olien beskytter mod slid og snavs, og rengøringen bliver nemmere i hverdagen.

Jeg vil give min gode anbefaling videre til jer, og håber, at I får lige så stor glæde af at bruge Viking Gulvservice, som jeg har haft. Se mere her på Vikinggulvservice.dk

Skriv en kommentar